Suomalainen työllisyyspolitiikka on orjapolitiikkaa

Suomalainen työllisyyspolitiikka on orjapolitiikkaa

Esimerkkinä nykyisestä orjuuttavasta työllisyyspolitiikasta on ns. kuntouttava toiminta, joka merkitsee usein täysin työkykyisten ja fiksujen kansalaisten stigmatisointia ja on työttömien ihmisten ihmisarvoa halventavaa ohjata heidät ”kuntouttavaan” toimintaan, joka ei edesauta työttömien työnsaantia.  Sen sijaan kuntouttava toiminta ja erilaiset TE-toimistojen osoittamat kurssit ovat keinoja puhdistaa maassamme vallitsevia järkyttävän isoja työttömyyslukuja sekä keino työllistää ja ylläpitää työttömyysbisnestä, ei työttömiä kansalaisia. Eduskunnan ja hallituksen tulee ohjata työllisyyspolitiikkaa niiden alkuperäisille ja tarkoituksenmukaisille lähteille; auttaa ihmisiä saamaan ja löytämään oikeita palkkatöitä, ei pakottamaan tekemään orjatöitä satojen kilometrien päähän henkilön omasta asuinpaikasta. Jos työllisyyspolitiikan hälyttävää nykykehitystä ei pysäytetä suomessa, lähestymme täydellistä orjayhteiskuntaa, jossa ihmisiä käytännössä pakkosiirretään heille tuntemattomille alueille kaukana perheistään, sukulaisistaan ja ystävistään. Eduskunnassa tekisin kaikkeni tällaisen hajota ja hallitse politiikan etenemistä vastaan, joka sotii täysin sivistyneen yhteiskunnan toimintatapoja vastaan.

Työttömyyskorvauksen pieni tuloraja estää usein esim. työttömän ottamasta vastaan osa-aikaisia töitä, jotka saattaisivat pitkässä juoksussa johtaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tämä tuloraja on epäonnistunutta työllisyyspolitiikkaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että monet yritykset hyväksikäyttävät työttömiä ja irtisanovat esim. tukityöllistettyjä koeajan jälkeen. Tällainen järjestelmä on vääristynyt ja se täytyy poistaa. Nykyisellään se ei hyödytä muita kuin yrityksiä ja julkisen sektorin byrokraatteja, ei työttömiä kansalaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *