Olkaa hiljempaa

Julkaistu Uuden Suomen blogissani 2.2.2018

Senaatintorille oli tänään kokoontunut tuhansia ihmisiä osoittamaan mieltä hallituksen aktiivimallia vastaan. Ihmisiä oli saapunut bussilasteittain ympäri Suomea ja moni oli varmasti herännyt jo keskellä yötä ehtiäkseen Helsinkiin lähtevään aamubussiin. Monien poliitikkojen puheenvuorojen aikana yleisö yltyi kovaääniseksi, niinkuin mielenosoituksissa kuuluukin olla. SDP:n entinen puoluesihteeri Reijo Paananen käskytti mielenosoittajia olemaan hiljempaa. On jonkinlainen käsittämätön demokratian vääristymä, että Suomessa mieltään osoittavia ihmisiä pyydetään olemaan hiljempaa. Minkälainen demokratia Suomi oikein on, kun täällä ei saa edes kunnolla osoittaa mieltään? Muualla maailmassa on tunnetusti hieman Suomea riehakkaampaa menoa mielenosoituksissa. Muistakaa siis arvon suomalaiset olla hiljempaa seuraavissa mielenosoituksissa 🙂 .

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *