Vaaliteemat

 

 

17327932_10155175181669851_1562348191_n

Vaaliteemani vuoden 2017 kunnallisvaaleihin:

Maahanmuuttopolitiikka

Suomalaiset etusijalle vuokra-asuntojen jonossa. Ei enää yhtään vastaanottokeskusta Helsinkiin. Ei ohituskaistoja maahanmuuttajille työmarkkinoille. Helsingin kaupungin ei tule järjestää mitään palveluita laittomasti maassamme oleville ulkomaalaisille.

Peruspalvelut turvattava

Verorahat on laitettava peruspalveluiden kuten terveyden- ja sairaanhoidon turvaamiseen, ei turhiin hankkeisiin. Kaadoin varhaiskasvatuslautakunnassa vihreiden vegaaniruokahankkeen Helsingin päiväkoteihin vuonna 2016, minkä ansiosta kaupunkimme rahoja säästyi 123 750 euroa per vuosi. Äänestämällä minua saat samanlaista järkevää politiikkaa, jossa rahat käytetään veronmaksajille olennaisiin asioihin, ei turhuuksiin

Lasten Helsinki

Koulukiusaaminen kuriin. Laadukkaat varhaiskasvatuspalvelut on turvattava. Sukupuolineutraalia kasvatusideologiaa ei missään nimessä saa tunkea päiväkotien ja koulujen opetussuunnitelmiin.

Malmin lentokenttä

Malmin lentokenttä on säilytettävä ilmailukäytössä. Asuntoja saa kyllä rakennettua muualle, kun huolehditaan järkevästä kaavoituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>